Supporters Toon Vandebosch uitgezwaaid voor vertrek naar Wereldbekercross in Benidorm

Het werd een gezellige Spaanse avond in café ’t Zwart Schaap

STABROEK – Donderdagavond 19 januari vond er in café ’t Zwart Schaap een Spaanse avond plaats om de supporters van veldrijder Toon Vandebosch uit te zwaaien. Dit weekend trekken 40 fans van de Oostmallenaar naar Benidorm voor de Wereldbeker-veldrit.

Voor het eerst vindt er dit weekend in Benidorm een Wereldbekercross plaats. Toon Vandebosch zit in de Belgische selectie en dus mag zijn fanclub niet ontbreken op het terrein in Benidorm. “Met 40 supporters trekken we dit weekend naar het Spaanse Benidorm om onze veldrijder aan te moedigen”, vertelt bestuurslid van de fanclub, Maarten Dombrecht.

Vrijdag vertrekt de fanclub met het vliegtuig naar de Spaanse zon. “Morgen gaan we het stadje verkennen en zondag vindt de veldrit plaats en gaan we supporteren voor Toon.” Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock staan ook aan de start van de eerste veldrit in Benidorm. “De cross is ondertussen volledig uitverkocht, goed dat we er op tijd bij waren.” In totaal zijn er 15.000 tickets de deur uitgegaan.

Spaanse avond

Om de supporters van Vandebosch uit te zwaaien, organiseerde de fanclub een Spaanse avond in café ’t Zwart Schaap in Stabroek. “Het was een zeer geslaagde avond”, aldus Maarten Dombrecht. “We willen dan ook onze sponsors van ’t Zwart Schaap bedanken, Sharon en Jerry.” De uitbaters zorgden voor heel wat Spaanse hapjes, zoals Calamares en Patatas Bravas.

Een artikel over de uitstap van de fanclub van Toon Vandebosch lees je in het volgende nummer van ons magazine. 

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *