Straatfeesten in Kalmthout

KALMTHOUT- Tijdens het Pinksterweekend (26-27-28 mei) is het dan weer zover: een 40-tal artiesten zullen schitteren op één van onze 3 podia (Estaminet Main stage, ED&A Bibstage en Café Cornet), of voor de nodige animatie zorgen her en der op het terrein.

Een kleine greep uit de line-up: FIXKES, De KetnetBand, PEER, Margriet Hermans, Evert, Chris Corcoran Band, Lao Gan Ma, Nina Blanck, Omdat Het Kan & Average Rob, maar ook geven we weer de kans aan jong en/of lokaal talent zoals WEBSTEK (de winnaars van Kamp Noord) en DJ Stanne, 14 jaar en 100% in haar nopjes achter een dj booth. Kortom, te veel om op te noemen, maar uiteraard is het volledige programma te vinden via de gekende media kanalen.

Tijdens het weekend zijn er tal van vrijwilligers en verenigingen actief op ons terrein, voor en achter de schermen. We verwachten een 15-duizendtal bezoekers, hebben een mooi aantal partners kunnen overtuigen en mogen rekenen op de volledige steun van de gemeente Kalmthout. Het overgrote deel van onze subsidie stroomt bovendien terug naar de verenigingen. Een team van (semi) professionele foto- en videografen loopt een heel weekend rond om alles netjes in beeld te brengen.

Last but not least: de toegang tot ons evenement is zoals steeds volledig gratis. Wel kunnen de mensen een steunbandje kopen (€ 5), waarmee ze bovendien onbeperkt naar ons wc-park kunnen gaan…

Info: www.straatfeesten.com

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *