Stormgames aan de Blokwegvelden

stormgames 2016
[Not a valid template]


Zaterdag 7 mei was het terrein achter het JOS in Hoevenen helemaal bedekt met reusachtige luchtkastelen  opgesteld als een groot hindernissenparcours, waar 24 ploegen van vier deelnemers om ter snelst de omloop moesten volbrengen.
Initiatiefnemer Yves Bisschops kon de Stabroekse cultuurraad, de sportraad, Patro en de gemeente Stabroek mee achter de organisatie krijgen, zodat het een groots opzet werd met de nodige nevenverschijnselen: aan het sportcafé van Patro stond met dit mooie weer een groot terras opgesteld, en de gebruikelijke eet- en drinkstalletjes waren ook aanwezig.
Na een intense namiddag met echte topsport werd rond 19 uur de uitslag van de proeven bekend gemaakt: vooreerst werd een prijs uitgereikt voor de sympathiekste ploeg: vier bevallige meisjes, de “Blue Tigers” van de volleybalclub van Kapellen mochten de prijs in ontvangst nemen.  Maar de echte winnaars waren “Free Running” met de derde prijs, “Team Dash” was tweede, en het snelste team waren de “Hot Tubbers” van Patro Hoevenen als de absolute winnaars.
LW
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder