Stel je kandidaat voor de kerstmarkt op 17 december

BERENDRECHT – Eind dit jaar komen de Winter Wonder Weken er terug aan. We kijken al uit naar die winterse gezelligheid en zorgen dit jaar voor een extraatje op de Solftplaats. Op 17 december toveren we het eerste deel van het plein om tot een gezellige Kerstmarkt. En daarvoor hebben we jou nodig!

Ben jij een kleine of grote handelaar, hobbyist, vereniging of wil je als non-profitorganisatie een centje inzamelen voor een goed doel? Dan kan je tot eind september inschrijven om een kraampje uit te baten. Let op: verenigingen en handelaars die actief zijn in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo krijgen net als hobbyisten die inwoners zijn van het district voorrang. Als er nadien nog kraampjes beschikbaar zijn, komen de personen en handelaars uit andere gemeenten aan bod. Wacht dus niet te lang, want op=op, eerst = eerst.

Heb je interesse? Stuur dan een mail voor 1 oktober naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be met daarin wie je bent en wat je wil verkopen. De kramen zijn zelfvoorzienend. Wij zorgen voor tentjes, tafels en stoelen maar kunnen geen elektriciteit voorzien. Jij staat zelf in voor de opbouw en inrichting van je tentje. De verkoop van eten en drank (voor onmiddellijke consumptie) wordt afgeraden omdat er een uitgebreid aanbod is in de tent.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder