"Start to run" in Kapellen en Stabroek

Wie droomt er niet van om 5 km of 10 km aan één stuk te lopen ? Dit doel kan u bereiken in het najaar van 2011. In september start de Koninklijke Atletiekclub Kapellen immers met een nieuwe reeks van het project “Start to Run”. In Stabroek wordt met de cursus “Joggen voor beginners” de aanzet gegeven om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen, in Kapellen is “Joggen voor gevorderden” voorbehouden aan joggers die reeds een basis hebben gelegd.

In Stabroek wordt gestart op maandag 12 september om 19.30 uur op de atletiekpiste van het Sportcentrum van Stabroek. De officiële start in Kapellen wordt gegeven op woensdag 14 september om 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark. Het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op maandag in Stabroek om 19.30 uur en op woensdag in Kapellen om 20.30 uur.

Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretchen inbegrepen). Naast de groepstraining op maandag of woensdag kan je nog twee dagen terecht voor een vrije training in groep of kan je het trainingsschema individueel afwerken op je eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Einde van de reeks is voorzien midden november. Na deze laatste training wordt er een test afgenomen over 5 of 10 km. Indien geslaagd ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma, een medaille van de organisatoren en een geschenkje van Atletiekclub Kapellen.

De deelnemingsprijs bedraagt 20 € (verzekering inbegrepen). Omwille van een optimale begeleiding wordt het maximaal aantal deelnemers beperkt tot 60.

Voor inschrijvingen voor de cursus te Kapellen kan u terecht op de Gemeentelijke Sportdienst te Kapellen (Christiaan Pallemansstraat 84 – 2950 Kapellen – tel. 03.660.67.60). Ook kan je ON-LINE inschrijven via de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen www.ackape.be. Dit geldt vooral voor de geïnteresseerden die in Stabroek de cursus willen volgen, maar ook andere belangstellenden kunnen hiervan gebruikmaken. Uw inschrijving wordt pas definitief na inschrijving én na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van KAPE of aan de kassa van het Sportcentrum.

Meer info over het project “Start to Run” in Kapellen en Stabroek kan u vinden op de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen : www.ackape.be.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder