Start nieuwe seizoen “Cars and Coffee” in Kapellen

aston martin

Aston Martin DB5, de “James Bond” auto

Na de zomerstop wordt het Marktplein in Kapellen op zondag 25 september tussen 10 en 12 uur weer gevuld met oldtimers.  Het plein is dan exclusief gereserveerd voor voertuigen ouder dan 25 jaar. Naast oldtimer wagens zijn ook oude brommers, motoren, fietsen, tractoren, vrachtwagens, autobussen en ander rijdend erfgoed van harte welkom.
Bij vorige edities kwamen al heel wat erg speciale voertuigen opdagen, ditmaal worden als blikvanger onder andere de leden van de club Amical Panhard België en de DKW club verwacht.  Ze komen bijeen op de Cars And Coffee en zullen rond 10.30 uur vertrekken voor een rondrit. In de loop van de namiddag kan je deze voertuigen in de omgeving van Hoogboom nogmaals tegenkomen. Ze vertrekken dan omstreeks 14:30 aan Den Haasdam in Hoogboom om onder politiebegeleiding een rondrit door het centrum van Antwerpen te rijden. Normaal gezien is dit de allerlaatste Panhard rondrit door Antwerpen, aangezien volgend jaar vanaf februari oldtimers niet meer welkom zijn in Antwerpen.
Special Guest op de September-editie van Cars and Coffee is de bekende Stand-Up comedian Michael Van Peel. Hij komt langs met “Vera”, een 40 jaar oude Vespa scooter waarmee hij al heel wat avonturen beleefde. Met een andere oude Vespa die momenteel helaas niet rijwaardig is, reed Van Peel trouwens in 50 dagen van Antwerpen naar Dakar in Afrika.
Cars and Coffee Antwerpen Noord wil alle eigenaars en liefhebbers van rijdend erfgoed één maal per maand bij elkaar brengen rond de voertuigen. De organisatie berust bij een groep van vijf vrienden die allen gepassioneerd zijn door de oldtimers. Ondertussen bestaat dit evenement al bijna vijf jaar en heeft het op vele plaatsen in het land navolging gekregen. Deze vijfde verjaardag zal op een speciale wijze gevierd worden op 19 februari 2017.
Cars and Coffee vindt de volgende maanden steeds plaats op de vierde zondag van de maand (derde zondag in december en februari). Meer info op de website www.carsandcoffee.be.
(Foto Jan Claessens)
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder