Stan Van Samang zet Stabroek in vuur en vlam

stabroek-zingt
 
 
[Not a valid template]

 
De 9de editie van Stabroek Zingt, zorgde voor een nooit geziene volkstoeloop naar de weide voor het gemeentehuis in de Dorpstraat te Stabroek
De organisatie wist dan ook een topper van formaat naar Stabroek te halen. Niemand minder dan Stan Van Samang opende het liedjesfestival. Stan Van Samang is een rasartiest. Na zijn deelname aan het VTM programma Liefde voor muziek in 2015 steeg zijn populariteit immens. Met zijn overbekende hits zette hij het Stabroekse grasplein in vuur en vlam.
Aan het optreden van publiekslieveling Stan was er een wedstrijd verbonden. Via Facebook moesten bezoekers de pagina van Stabroek Zingt, liken.  De winnaars waren Nancy Janssens en Jessie Nahooy. Zij  waren dan ook in de wolken met de ontmoeting van Stan.  Ook Patje van het Sterrenhuis in Brasschaat  was in de zevende hemel, hij is al jaren grote fan en mocht aan zijn idool een ruiker bloemen overhandigen. Aan het einde van het optreden werd Stan Van Samang in de bloemetjes gezet door de jarigen Inez De Bruyn en Nathalie Pauwels.
Stabroek Zingt en danst met Kids
[Not a valid template]

Na Van Samang was het de beurt aan de kinderen. Zij brachten een vijftal liedjes met de nodige danspasje die zij konden volgen op de videowall. Liedjes van Maya de bij en natuurlijk K3 mochten niet ontbreken. Met veel overgave zong en danste het jeugdige volkje mee.
Stabroek Zingt
[Not a valid template]

 
Rond 21.15 traden de voorzangers van Stabroek Zingt op het podium. Onder de veertigtal zangers bemerkten we ook enkele nieuwe gezichten. Peter Hendrickx leidde de zangavond in en de hele bende was vertrokken voor een avond vol gezangen. 45 liedjes stonden op het programma waaronder veel Nederlandstalige hits. De songfestivalhits, de rode draad doorheen de avond, zorgde voor een verrassende afwisseling. De ambiance zat er goed in.
Geniet van de fotoreeks, beelden zeggen meer dan woorden!
Proficiat aan de organisatie.
 
“Dank jullie wel Stabroek, voor de steun, het massale meezingen, het dansen en de fantastische sfeer op onze 9de  Stabroek Zingt! Wij zijn een heel gelukkig comite” Veerle Nonneman, voorzitter Stabroek Zingt.
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder