Stabroekse VLD komt met vernieuwde lijst naar verkiezingen

14 juni stelde de Stabroekse VLD haar vernieuwde lijst voor. 12 nieuwe kandidaten zullen de lijst versterken. Het programma konden ze nog niet voorstellen daar dit zal afhangen van de resultaten van hun enqête. Deze week komt er nl. een burgerkrant (het infokrantje van de Open VLD) in alle brievenbussen waarin elke burger zijn mening kan geven. Je kan die schriftelijk beantwoorden ofwel invullen op de website van de partij. Daarna volgt er een evaluatie waarmee dan rekening zal gehouden worden bij het opstellen van hun programma. Tevens zal er ook een sticker bijzitten die je kan kleven waar je zelf wil. Elke maand zal de VLD een rondgang doen in de gemeente om te zien wie de sticker heeft ophangen. Men zal daar een foto van nemen en maandelijk wordt hieruit of uit de enquête een winnaar getrokken die kans maakt op een ontbijt voor 2 personen bij La Pipe. Toch konden ze al enkele puntjes prijsgeven. Als het van hen afhangt blijft het Oud Broek dicht en kiezen ze bij de aanleg van de NX voor het tracé Blokskesweg. Er zal de komende jaren veel geld gaan naar wegen en verkeer. Zo is er de herinrichting van de N111 (de as Hoogeind – Dorpsstraat – Laageind) en de N114 (doortocht in Hoevenen) die zullen gestart worden. En de Parijseweg en de Krekelberg die heraangelegd zullen worden. “Veel geld voor andere zaken zal er niet over blijven. Alle investeringen moeten nagetrokken en eventueel bijgestuurd worden en frivoliteiten moeten goed bekeken worden. We moeten ook niet dagdromen want er komt zeker geen personeelsuitbreiding”, aldus schepen Engels.

Hieronder vindt u de bijna volledige lijst. Plaatsje 13 is nog open. Als dat een vrouw wordt, dan zijn het meer vrouwen dan mannen. Men heeft ons gegarandeerd dat er geen voorakkoorden gemaakt zullen worden. Stiekem hopen ze op een zetel meer en op de burgemeesterssjerp.

1. Raf Engels
2. Monique Hanswijk
3. Koen Pauwels
4. Bert Horemans
5. Ludo Claessens
6. Sandy Bellengé
7. Wendy Van Egdom
8. Jean-Paul Rooseleer
9. Ingrid Van Eeckhoven
10. Thierry Van Steenbergen
11. Mimi Van Oirschot
12. Magdalena Kaczorowska
13. ???
14. Kristel Dierckx
15. Ives Bels
16. Resi Huyssen
17. Dries Lion
18. Christel Tsai
19. Wesley Janssens
20. Anita Wimmers
21. Els Calle
22. Nicole Van Herbruggen
23. Paul Hoesaert
24. Nicole Berckvens
25. Pierre Bels

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder