Stabroekse cultuurraad stelt nieuw programma voor

cultuurraad-spotlight
De Stabroekse cultuurraad stelde haar programma voor het nieuwe seizoen voor. En dat ziet er veelbelovend uit. Het werd gebundeld in een overzichtelijk boekje dat te verkrijgen is op de cultuurdienst van de gemeente.
Tijdens het weekend van 19 en 20 oktober gaan ze van start met de kasteeldagen in het Ravenhof te Putte. Op zaterdagavond is er een literair café met de gekende schrijver Luc Deflo. Deuren open om 20 uur, aanvang 20.30 uur. Deze organisatie is in samenwerking met de bibliotheek. Op voorhand konden bezoekers van de Bib vragen stellen. Zondag is er een poëtische wandeling in het park van het Ravenhof met Gène Bervoets om 14 uur. Bervoets was verrassend enthousiast toen hij gevraagd werd want hij vindt dat de verloren poëzie wat meer in de aandacht moet komen. Deze activiteit is gratis, maar om praktische redenen graag vooraf aanmelden.
 Veel bekende namen
Tijdens het komende seizoen passeren veel bekende namen de revue te beginnen met de ‘The Van Jets’ op vrijdag 8 november. Steeds weerkerend in het programma zijn ‘Dufraing en De Wit’ dit keer op 18 januari. Verder worden verwacht ‘Lady Linn en Her Magnificent Seven’, ‘Zornik’ en illusionist ‘Gili’. Vaste waarden blijft de groepstentoonstelling in november en hun succesvolle muziekquiz volgend jaar in maart.
Voor verdere info: cultuurdienst@stabroek.be – tel. 03 / 210 11 75

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *