“Stabroek zingt” met Stan Van Samang

web-stabroek-zingt
Op zaterdag 9 juli vindt voor de 9de keer het festival “Stabroek zingt” plaats.  De organisatie verwacht weer een massa volk op het plein voor het gemeentehuis van Stabroek.
Net zoals voorbije jaren wordt het zangfestijn op gang getrokken door een bekende Vlaming. Dit jaar wist de ploeg Stan Van Samang naar Stabroek te halen. Om 19 uur zal deze zanger, die vorig jaar nog meer bekendheid verwierf met zijn deelname aan het tv-programma Liefde voor muziek, de aanwezigen meer dan één uur vermaken met zijn bekende hits.
Rond 20.30 uur is het de beurt aan de kinderen. Zij brengen een 5-tal liedjes, voorzien van de nodige danspasjes die worden weergegeven op een videowall. Om 21 uur betreden de 40 voorzangers het podium en nemen het publiek op sleeptouw voor het zingen van 45 liedjes. Er werd een gevarieerde hitlijst opgesteld met voornamelijk Nederlandstalige liedjes. Nieuw dit jaar is dat er doorheen het liedjesfestival een rode draad loopt. Om de 5 liedjes klinkt er een  songfestivalhit.  Dit jaar kan Zjuul Krapuul, wegens omstandigheden, niet deelnemen. Zijn plaatsje blijft open op het podium maar er zullen toch enkele nummers van Zjuul gebracht worden.
De liedjesteksten worden geprojecteerd op een groot scherm naast het podium. De organisatie voorziet een ruime fietsenparking in de Dorpsstraat tegenover het gemeentehuis.
Volgend jaar wordt het een speciale editie, dan staat Stabroek Zingt voor de 10de keer op het programma. Er zal een namiddag ingericht worden voor de senioren van de gemeente.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder