Stabroek trakteert vrijwilligers op heerlijke brunch

STABROEK/HOEVENEN/PUTTE – Tijdens de Week van de Vrijwilliger, die liep van 2 tot 10 maart, werden in talloze gemeentes evenementen georganiseerd om de inspanningen van vrijwilligers te erkennen. In de gemeente Stabroek werden de vrijwilligers op zaterdag 9 maart in zaal Moorland op een heerlijke brunch getrakteerd.

Vrijwilligerswerk is er in alle vormen en maten. Of het nu gaat om het helpen van kwetsbare gemeenschappen of het ondersteunen van culturele initiatieven,…  vrijwilligerswerk verbindt mensen op een unieke manier. Het is een belangeloze daad die verder reikt dan persoonlijk gewin en de kloof tussen mensen verkleint.

“De derde editie van het vrijwilligersfeest in tevens het tweede feest in de vorm van een ontbijt” zegt burgemeester Rik Frans in zijn welkomstwoord.  Wij maken graag gebruik van de inzet van jullie allen, als vrijwilliger en kunnen niet zonder jullie. Door jullie onbaatzuchtige, belangeloze,  daadwerkelijke, enthousiaste,  belangrijke inzet kan Stabroek een warme gemeente zijn. Jullie vrijwilligerswerk is in onze huidige samenleving van enorm groot belang! Daarom een welgemeende “dank je wel” aan jullie allen vanwege het voltallige gemeentebestuur. Als blijk van waardering kregen de vrijwilligers een heerlijke brunch aangeboden.

Burgemeester Rik Frans deed een oproep naar de vrijwilligers: “Er is een continue een zoektocht naar vrijwilligers binnen onze gemeente. Bij talloze scholen, verenigingen kan men versterking gebruiken. Ook bij het gemeentebestuur is dat het geval”.   
“Doe je vrijwilligerswerk puur, authentiek zoals je bent.  Alles wat jullie doen, komt recht uit het hart. Nooit omdat het moet. Wij appreciëren dat ten zeerste! Blijf het vrijwilligerswerk doen met plezier! Lach, maak plezier, … dit bevordert nog meer het engagement. Nogmaals: “Bedankt namens het volledige Lokaal bestuur Stabroek!”

De aanwezigen konden via het scannen van een QR-code op de tafel nog een vragenlijst invullen en kregen nog een leuk gadget mee naar huis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder