Spraakwater met Luc Haekens in Bib


In de nasleep van de televisiereeks en het boek geeft journalist Luc Haekens u in ‘De blauwe gids’ Luc brengt u voorbij de clichés en graaft diep in de ziel van de Belgische adelstand: hun voorouders, kastelen, opvoeding, leven en werk, maar ook hun vooroordelen, druk en zorgen.
Luc Haekens begon zijn carrière als radiodocumentairemaker bij de VRT. Hij zette de stap naar tv en werkte mee aan programma’s als Panorama, NV De Wereld en Man Bijt Hond. Sinds 2013 is hij een vast gezicht in het satirische nieuwsprogramma ‘De Ideale wereld’ op VIER.
Zijn reportages worden gekenmerkt door zijn droge humor, maar hebben vaak ook een maatschappijkritische kant. Zo werd hij herhaaldelijk bekroond voor zijn reportagewerk (onder meer ‘Het Proces’ over het proces-Dutroux. Sinds 1992 is hij benoemd als docent Radiodocumentaire en tv-reportage aan het RITCS in Brussel.
De lezing gaat door op donderdag 4 mei, om 20.30 uur in de  bibliotheek Viswater, Tongerlostraat 2 te Berendrecht.  Inkom: vvk: 6 euro – Kassa: 8 euro
Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be – tel. 03 298 27 30
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder