Dag van het hartfalen in AZ Klina

Patiënten informeren en sensibiliseren over hartfalen, dat is het doel van de “Dag van het hartfalen”in AZ Klina te Brasschaat. Hartfalen is een chronische ziekte waarbij het hart niet in staat is voldoende bloed door het lichaam te pompen. Kortademigheid, vermoeidheid, gezwollen voeten of plotse gewichtstoename? Het zijn mogelijke symptomen.
De sensibilisering rond hartfalen richt zich tot iedereen. Op vrijdag 5 mei krijgt elke geïnteresseerde aan de infostand of tijdens een voordracht meer informatie over deze ernstige aandoening. U kan uw bloeddruk laten meten, uw BMI laten bepalen of risicofactoren laten screenen, …   Er is ook de mogelijkheid om de nieuwe Cardiale Revalidatie te bezoeken.
De voordracht ‘Is een falend hart steeds “Hartfalen”?’ gaat door in het auditorium van 15u tot 16u en wordt gegeven door Dr. W. Smolders (cardioloog) in samenwerking met Veerle Smets (hartfalenverpleegkundige) en Helena Crokaert (psychologe Cardiale Revalidatie). Inschrijven voor de voordracht kan via hartfalendag@klina.be. Bezoek aan Cardiale Revalidatie gaat door van 16u tot 17u.
Hartfalendag in AZ Klina, Augustijnslei 100, 2930 Brasschaat – inkomhal, auditorium, Cardiale Revalidatie op vrijdag 5 mei 2017 van 13u tot 17u, vrije toegang voor iedereen.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder