Sportpark Heikant in Kalmthout opent deuren

portpark-heikant
Het nieuwe Sportpark Heikant in Kalmthout opent op zondag 28 augustus 2016 de deuren. Iedereen is er welkom om de accommodatie te bekijken, kennis te maken met de sportclubs, initiaties te volgen en iets te eten en drinken. De dag start om 10 uur en eindigt rond 17 uur. Iedere aanwezige krijgt een sportief geschenkje, aangeboden door de gemeente Kalmthout. Om 18 uur speelt voetbalclub KSK de Kalmthoutse derby tegen Achterbroek.
Sportpark Heikant is een parkachtig complex met vier voetbalvelden, een atletiekpiste, binnen- en buitenpetanquevelden, een Finse piste, een buitenfitness, een fietscrossparcours… Het gemeentebestuur maakte van die infrastructuur een prioriteit in het beleidsplan.
Vanaf de opening vinden drie clubs er een nieuwe thuis: voetbalclub KSK Kalmthout, atletiekclub ACK en de Petanqueclub Kalmthout. Zij hebben ieder een gebouw waar oa. kantines, kleedkamers, douches en toiletten in te vinden zijn. De clubs staan zelf in voor de inrichting en het onderhoud van de gebouwen. Door hun sportieve werking en aanwezigheid, wordt Sportpark Heikant dé sportplaats bij uitstek.
Naast de clubs is het park een ontmoetingsplek voor individuele sporters. Zij kunnen gebruik maken van het grootste deel van de sportgelegenheden: de atletiekpiste, de Finse piste, de buitenvelden petanque, het fietscrossparcours, de buitenfitness en vanaf 2017 van een grote, avontuurlijke speeltuin.
Info: Gino Van Thillo, sportfunctionaris, sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder