Sportoase spetterend heropend

Schepen van sport Adinda Van Gerven (Brasschaat) en haar collega Schepen van sport Paul De Swaef (Schoten) namen als eerste de sprong in het heropende zwembad.

BRASSSCHAAT – Op woensdag 1 juli mocht Sportoase al haar vestigingen en zwembaden opnieuw openen.
De burgemeesters en schepenen van de verschillende Sportoase- steden en gaven woensdagochtend het startschot en sprongen als eerste het zwembad in.
Zwemmen is één van de meest effectieve sporten, je verliest er snel gewicht mee, je zet je hartspier aan het werk en het is bovendien dé sport met het minste kans op blessures. Deze voordelen en de wetenschap dat een zwembad een zeer veilige en hygiënische omgeving is, zorgt ervoor dat heel wat zwemreservaties binnenstromen.
Via het nieuwe reservatiesysteem, dat werd gelanceerd op de website www.sportoase.be en app, reserveerden al 6.247 personen hun zwembeurt.
Dankzij deze reservatiemethode kan een ‘healthy distance’ van 1,5m’ gegarandeerd worden in het hele gebouw. Sportoase beschikt over heel wat zwemwater en dus heel wat capaciteit wat maakt dat er ook nog plaats is voor al wie nog geen plekje in het zwembad reserveerde.
Naast gezondheid, zijn hygiëne, vertrouwen en comfort de belangrijkste kernwaarden bij Sportoase. De firma Rentokil, een bedrijf dat gespecialiseerd is in desinfectie, ontsmette alle 16 Sportoase- vestigingen van ‘kop tot teen’ nog een keertje extra.

Extra maatregelen
• Aan de ingang wordt de temperatuur van elke bezoeker gescand
• De route binnen de centra zijn aangegeven, zowel in richting als in afstand tegenover andere bezoekers, “healthy distance” is essentieel.
• Er zijn tientallen dispensers geplaatst met handgel.
• Betalingen kunnen enkel via bancontact of contactloos, cashbetalingen worden niet aanvaard.
• De individuele kleedruimtes van het zwembad zijn beschikbaar en worden voortdurend ontsmet.
• Medewerkers beschikken over voldoende beschermingsmiddelen zoals handgel en mondmaskers.
• Omwille van de capaciteitsbeperking is reserveren tijdelijk verplicht
Zin in een leuke gezinsuitstap en/of baantjestrekken, gewoon doen! Het is veilig, gezond en Sportoase zorgt voor alle comfort.
www.sportoase.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *