Sporthappening in Basisschool Noordland

Op zondag 25 september organiseerde basisschool Noordland in samenwerking met de ouderraad hun jaarlijkse sporthappening.  Het weer kon al zeker de pret niet bederven, want de zon straalde de hele dag aan de hemel.  Hierdoor zakten dan ook vele leerlingen, hun familie en andere sympathisanten af naar dit sportief evenement. Het programma startte om 14 uur met een aflossingsloop voor de leerlingen van de lagere school, hun ouders en oud-leerlingen.  Het werd een spannende strijd tussen de verschillende klassen.
Ondertussen konden de kleutertjes zich nog uitleven op het kleuterparcours dat opgesteld stond op de speelplaats van de lagere school.
Na de aflossingsloop volgde een spurtwedstrijdje voor de kleuters. Het was echt schattig om zien hoe ze allemaal probeerden om ter eerste die eindmeet te halen. Dan was het ook nog zaklopen en touwtjetrekken voor de leerlingen van de lagere school, hun ouders en oud-leerlingen. Er werd hard gestreden met veel vallen en opstaan.  Voor een hapje en een drankje kon je terecht in de verschillende kraampjes.  Het was een zonnige, gezellige en sportieve dag.  Dank aan alle medewerkers en sponsors!
Meer info: basisschool Noordland, tel. 03 568 78 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *