Sportgala Brasschaat, stem op je favoriete laureaat

Het Brasschaats sportgala is een sportieve feestavond waarbij elke Brasschaatse sportclub of sporter de kans krijgt om in de prijzen te vallen. Én waarbij de inwoners mee beslissen over wie er in de prijzen valt. De winnaar van elke categorie wordt op vrijdagavond 3 maart bekend gemaakt. Ruben Van Gucht is de presentator van dienst.

De jaarlijkse sportlaureatenviering kreeg in 2020 een nieuw concept. Er worden 8 categorieën gehuldigd: sportman, sportvrouw, beloftevolle jongere, sportploeg,beloftevolle sportploeg, G-sporter, coolste sportclub en de kapittel (voor persoon die zich belangeloos inzet voor competitie- en recreatiesport).
Via een online stemming kan het publiek zijn stem uitbrengen. De publieksstemming telt mee voor 20% van het eindresultaat. Verder brengen ook nog 4 andere categorieën hun stem uit waaronder pers & media, sport-experten, de Brasschaatse sportclubs en het college van burgemeester en schepenen. Iedere categorie is goed voor 20% van het eindresultaat.
De sportlaureaat met de meeste stemmen van het publiek, wordt verkozen tot Publiekslieveling. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt, maar één zelfde persoon kan deze titel maar om de 5 jaar toegewezen krijgen.
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala op vrijdag 03 maart 2023 in Sporthal Sportoase, Zwembadweg 7 te Brasschaat om 20 uur (deuren open om 19.30 uur).

Stemmen kan van 23 januari 2023 tot 12 februari 2023 via: http://www.sportraadbrasschaat.be/Sport_laureaten.aspx

meer info: sportdienst Brasschaat | Verhoevenlei 11 | T 03 650 03 30 | sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *