Sportelen in Brasschaat

De gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Stabroek, en Wuustwezel van de Sportregio Antwerpse Kempen slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van sporteldagen, sportdagen voor 50+.

Van april tot november kunnen 50-plussers deelnemen aan verschillende sporteldagen, een badmintontornooi en een petanquetornooi.

vzw Sport Plus Brasschaat organiseert zijn sporteldag op donderdag 5 mei in sporthal Sportoase.

Er staan dit jaar weer een heleboel sporten op het keuzelijstje: lijndansen, zumba gold, drums alive, yin yoga, tafeltennis, boogschieten, petanque, kubb, curve bowls, curling, badminton, spierkracht voor senioren of een duik in het zwembad van Sportoase. In de namiddag kan je meedoen aan een wandelzoektocht in het park of verder sporten in de sporthal. Daarna kan je nog even gezellig blijven napraten, genietend van een vieruurtje met koffie of thee.

Schrijf je vóór 1 mei in bij de sportdienst voor een halve dag (7 euro) of een hele (10 euro). In de prijs zitten de activiteiten, de sportverzekering, de lunch en ook de koffie met vieruurtje inbegrepen.

Info: sportdienst Brasschaat – T 03 650 03 30 – sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be

©gemeente Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.