Plantendag verwelkomt de beste kwekerijen

Als oudste plantenbeurs van België is de Plantendag van Arboretum Kalmthout een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber.
  Copyright: Arboretum Kalmthout

KALMTHOUT – Op zondag 10 april gaan in Arboretum Kalmthout weer vele plantenliefhebbers op zoek naar interessante koopjes tijdens de eerste plantendag van het jaar. Het prachtige kader van de arboretumtuin biedt bezoekers van deze internationale plantenmarkt volop inspiratie voor hun eigen tuin of terras.

Gespecialiseerde kwekerijen

Zondag 10 april is het weer genieten van een plantendag in een normale voorjaarseditie. Traditioneel lokt deze oudste plantenbeurs van België in de lente en in de herfst vele bezoekers. Op één dag kun je de allerbeste kwekers uit België en Nederland bezoeken in het prachtige kader van Arboretum Kalmthout. Ze presenteren er hun mooiste en meest bijzondere tuinplanten. Zowel gespecialiseerde verzamelaars als professionele kwekerijen brengen hun aanbod naar Kalmthout: lentebloeiers, éénjarigen en vaste planten, bloembollen, kruiden, kleinfruit maar ook bomen en struiken. Elke standhouder is specialist binnen zijn assortiment. Ook in het eigen plantencentrum van Arboretum Kalmthout kun je zoals elke dag terecht voor een zeer specifiek en uiteenlopend aanbod van bijzondere bomen en planten.

Tickets voor de plantendag zijn vooraf online te koop en geven voorrang aan de ticketcontrole. De toegang tot de tuin is inbegrepen. Praktische informatie over de plantendag en het overzicht van de deelnemende kwekerijen vind je op www.arboretumkalmthout.be

Zondag 10 april 2022 van 10 tot 17 uur in Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België
T +32 (0)3 666 67 41 – E info@arboretumkalmthout.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder