Spoorfietsen vanaf 8 mei

BRASSCHAAT/KAPELLEN – Vanaf zaterdag 8 mei 2021 verwelkomen we je graag op het spoor! Boek nu je rit online en vertrek binnenkort voor een leuke tocht. De uitbaters doen er alles aan om het spoorfietsen zo veilig mogelijk te laten verlopen.,

Je fietst over hetzelfde enkel spoor heen en terug met een pauze tussen de heen- en terugrit. Eerst trap je zo’n 5 km van Kapellen naar Brasschaat, waar je kan uitrusten of gedurende een uurtje verder op ontdekking kan gaan in de omgeving. Nadien vertrek je in omgekeerde richting opnieuw van Brasschaat naar Kapellen. Onderweg moet je twee keer afstappen om barelen open te maken om veilig een weg over te steken. Op twee plaatsen moet je ook even afstappen om de spoorfiets te keren op een draaiplatform.

De vertrektijden zijn uiteraard onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Indien geboekte ritten niet kunnen doorgaan, kunnen deze worden verzet of terugbetaald. 

Meer informatie hierover kan je hier terugvinden.

©spoorfietsen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder