Speelbabbel weer van start in Kapellen

KAPELLEN – Samen met het nieuwe schooljaar ging ook de Speelbabbel van Huis van het Kind Kapellen opnieuw van start! In de schaduw van een stralende zon genoten de kleintjes van het samen spelen en de volwassenen van het samen zijn.

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders, grootouders, tantes, nonkels, babysitters, enz.Je kan er gratis ervaringen uitwisselen bij een glaasje water of een kopje koffie of thee terwijl je kindje went aan spelen met anderen in een gezellige speelruimte. Voor de kinderen voorzien we steeds een gezond tussendoortje. Let op! Tijdens je aanwezigheid ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je kind.

Waar en wanneer?
Elke woensdag tussen 9.30 en 11.30 uur op volgende locaties: Dorpsstraat 63A (aan de ingang van het gemeentepark via Kerkplein) in de lokalen van BKO ’t Egeltje Park – Sint-Dionysiusstraat 30, in de lokalen van BKO ’t Egeltje Putte

Opgelet! Tijdens schoolvakanties is onze speelbabbel altijd gesloten. Je kiest zelf of je elke week komt, 1 keer per maand, de hele voormiddag of maar een uurtje.

Spécial

Eén keer per maand is er een Speelbabbel Spécial. Hetzelfde concept, maar met een extraatje zoals bijvoorbeeld een workshop muziek of babymassage. Ook deze Speelbabbels zijn gratis, maar hiervoor vragen we je wel vooraf in te schrijven.

Neem zeker een kijkje op de website www.huisvanhetkindnoorderkempen.be/onze-activiteiten voor meer informatie en een overzicht van speciale edities.
Zo kan je bv. nog inschrijven voor de workshop baby- en peuteryoga op woensdag 27 september in de locatie in Putte

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *