Spaaractie eindejaarsperiode in Ekeren

Om de dorpskern in Ekeren te versterken, ondersteunt het district de lokale economie. Initiatieven zoals het ophangen van sfeerverlichting tijdens de eindejaarsperiode worden dan ook aangemoedigd en financieel ondersteund.
De energiezuinige led-kerstverlichting wordt op vrijdag 2 december ontstoken op het Kristus-Koningplein en in de straten van Ekeren-centrum. Vanaf dan loopt ook de spaaractie van Ekeren Winkeldorp ‘Smelt jij voor één jaar gratis winkelen?’. Deelnemers kunnen mee aftellen naar het moment dat een reusachtig ijsblok van 2,5 ton smelt en zijn prijs vrijgeeft, een winkelwagentje. Meer info komt op www.ekerenwinkeldorp.be.
De bomen en de kerststal op het Kristus-Koningplein zijn een samenwerking tussen het district Ekeren en Ekeren Winkeldorp.
Van 15 tot en met 18 december plant het district Ekeren nog meer kerstsfeer en vuurspektakel tijdens WinterWakker in het Veltwijckpark.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder