Sp.a en Groen Kapellen voeren campagne zonder verkiezingsborden

In Kapellen heeft het kartel p.a-groen beslist om anno 2012 haar campagne zo eco-efficiënt en eigentijds mogelijk te voeren. Ze doen dit door gebruik te maken van de digitale sociale media en een slim uitgekiende affichecampagne die hen toelaat de al te grote en storende verkiezingsborden in het straatbeeld te vermijden.
“Het klinkt allicht gedurfd, maar we hebben besloten om geen opvallend grote verkiezingsborden in velden en voortuintjes neer te zetten. Onderzoek heeft uitgewezen dat zo’n borden maar een beperkt effect hebben op het stemgedrag van de kiezer. Het levert na een tijdje zelfs een irriterend effect op. We geloven dat het inhoudelijker, sterker en persoonlijker zal zijn om gebruik te maken van gerichte raamaffiches. Dat we hiermee de afvalberg kunnen beperken, vinden we alvast mooi meegenomen”, zeggen lijsttrekker Harold van der Kraan (sp.a) en Pieter Buysse (groen – 3de plaats). Voor alle duidelijkheid willen we benadrukken dat er wel affiches op de officiële aanplakborden van Kapellen zullen komen. Deze hebben voor de Kapellenaars een informatieve functie en zijn daartoe bestemd in het straatbeeld.
Onze kandidaten van de rood-groene kartellijst willen de kiezer op de eerste plaats digitaal benaderen via e-mail en allerlei sociale media. We zijn verder van plan om het verkiezingsdrukwerk zo efficiënt mogelijk te houden met het verspreiden van een kandidatenfolder op papier en enkele pamfletten die we via huis- en marktbezoeken persoonlijk zullen toelichten.

foto: Harold Van der Kraan  (sp.a) en Pieter Buysse (groen)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder