Sluipverkeer, rekeningrijden en minder bussen? Hoe verplaatsen we ons morgen in Kalmthout, Kapellen en Stabroek?

Ook al vastgesteld dat we ons moeilijker verplaatsen in onze eigen gemeente? “Sinds het rekeningrijden voor vrachtwagens komen de tientonners door de dorpskommen rijden. Het aanbod van de bussen gaat er ook niet op vooruit. En wanneer komt die Nx nu?”
Je hoort deze uitspraken voortdurend.  Maar hoever staat het echt? Beweging.net vroeg het aan (de andere) Kris Peeters, mobiliteitsexpert en kenners van enkele hete dossiers in onze regio.
Stop mee met klagen en kom morgen, vrijdag 23 februari 2018,  mee luisteren naar een frisse visie op mobiliteit. Met panelgesprek: Vlaamse regering kiest voor rekeningrijden: met Dirk de Kort (Vlaams Parlementslid)  Bereikbaarheid in de regio: met Eric Sempels (Dep. Mobiliteit en Openbare werken)  De NX- stand van zaken: Herman Jongenelen (schepen Stabroek)
Plaatst van gebeuren: LDC Kruisbos, Kapellensteenweg 81 te 2920 Kalmthout. Start om 14 uur, einde om 16 uur. Gratis toegang.
Info: Beweging Academie – Gert Paulussen tel. 03 220 12 09 – gert.paulussen@beweging.net
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Wie organiseert dit nu op een vrijdagmiddag?
    En wie gaat daar aanwezig zijn? Politiekers die niets anders te doen hebben en gepensioneerden? Want de werkende mens staat in de file.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *