Sinterklaas bij Cheerleader Academy

cla-sinterklaasfeest-2016-240
Op woensdag 7 december werd er zoals alle jaren een sinterklaasfeestje georganiseerd door het oudercomité van de Cheerleader Academy, Dit ging door in de sporthal ’t Kooike te Kapellen, Terwijl de cheerleaderkes een parcours aan het afleggen waren in de sporthal, opgesteld met verschillende attributen en het aanleren van een dansje voor de Sint, konden de ouders genieten van een gratis koffie of thee. Intussen werd de kleine zaal in orde gebracht voor de aankomst van de Sint met zijn Pieten.
Rond 16.00 u was het dan zover,  de goed heilig man werd naar zijn troon begeleid om de kinderen één voor één bij hem te roepen. Hij had dit jaar voor iedereen een sweater bij met op de achterkant de naam van de club  en op de voorkant de letters CLA. Dit was al een leuke verassing tot ze erna nog een volle zak met speelgoed en allerlei lekkers in kregen. Na dit alles moest de Sint dringend terug vertrekken Dit was wederom een geslaagd sinterklaasfeest. Als laatste zeker bedankt aan Sinterklaas en zijn pieten om de kindjes weer gelukkig te maken dit jaar en zeker aan het oudercomité van de Cheerleader Academy om dit mogelijk te maken.
(foto Guido)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder