Sint op post in Brasschaat

Hoofdcontrolepiet bij de Sintelligente brievenbus

BRASSCHAAT – “Ik ben verheugd jullie mee te delen dat ik ook dit jaar op bezoek kom in Brasschaat. Ik heb hele leuke herinneringen aan mijn bezoek van vorig jaar en ik ben er zeker van dat het dit jaar zo mogelijk nog leuker wordt. Neem alvast een kleurpotlood of stift en ren naar jullie kalender. Zoek snel de maand november en kleur dag 26 in met jouw lievelingskleur.
“Let op: het wordt niet zomaar een bezoek. Ik heb Brasschaat uitgekozen om alweer een nagelnieuwe uitvinding te testen. Hoofdcontrolepiet en professor de Wijze (van de Sinternationale universtiteit) hebben een Sintelligente brievenbus bedacht. Deze slimme uitvinding zal mij voortaan een beetje helpen bij het ontvangen van brieven en tekeningen. Het zijn er immers zoveel dat een beetje hulp echt wel welkom is”. Dit was een brief die de gemeente Brasschaat van de Sint mocht ontvangen.

Ja, Sinterklaas maakt er ook dit jaar weer een prachtige dag van. Aan het winkelcentrum Patio Donk zal hij op 26 november zijn toer door de gemeente beginnen. Dan gaat het richting Tennisclub. Maar de Sint is oud en neemt dan een korte rustpauze. Om 14 uur trekt hij met zijn gevolg over de Bredabaan. Dansvereniging Pivolté en de Jachthoornblazers zullen het gezelschap begeleiden.

Aan het kasteel van Brasschaat zal het Sintdorp opgesteld staan, met animatie en spelletjes voor de kinderen. Daar zal de Sint de kinderen ontvangen tussen 16 en 18 uur. Daarvoor moet wel ingeschreven worden (brasschaat.be/sint) om het aanschuiven comfortabeler te maken. Tevens is er een optreden met samenzang gepland met Jan De Smedt van de Nieuwe Snaar.

Breng alvast een mooie tekening  of een leuke brief mee. Die kan je dan deponeren in de Sintelligente Brievenbus(sen), die overal langs het parcours zullen opgesteld staan.

En dan blijft het wachten tot de Sint en zijn gevolg bij jou aan de deur komt.

Het gemeentebestuur dankt de organistoren en de sponsors voor hun inzet

(lydia)

Onder de foto : Hoofdcontrolepiet bij de Sintelligente brievenbus

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *