Sint komt ook naar een aantal Antwerpse districten

Sinterklaas is weer bijna in het land. Zaterdag 13 november komt hij met zijn boot aan in het centrum van Antwerpen. Ook in een aantal Antwerpse districten doet hij zijn ronde. Zo houdt hij halt in Ekeren op 27 november en in Zandvliet eveneens op 27 november.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo
In het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen kinderen op zaterdag 27 november gaan kijken naar een sinterklaasvoorstelling in de voor- of namiddag. Het doelpubliek zijn de kleintjes van 3 tot 7 jaar, en het duurt ongeveer 45 minuten. In de concertzaal van het vrijetijdscentrum zorgt de Pietenbende voor een hoop plezier: ze zingen liedjes en spelen spelletjes met goocheltrucjes die ze konden vinden in de speelgoedkast van Sinterklaas. In afwachting van de komst van de Sint maken ze er een feestelijk boeltje van. Benieuwd of dat wel goed komt… . Na de voorstelling ontmoeten de kindjes Sinterklaas in de foyer en krijgen ze nog een snoepzakje mee naar huis.
De sinterklaasvoorstelling gaat door in de concertzaal Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet om om 10.30 en 13 uur – Inkom: 6/8 euro/kansentarief 2 euro – Inschrijven kan via       https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/sintvoorstelling

Ekeren
Dit jaar komt de Sint ook naar Ekeren, op 27 november. Om 14 uur begroet hij alle kinderen op het Kristus-Koningplein. Nadien gaan ze samen met hem naar Kasteel Veltwijck en kunnen ze hun kleurplaat afgeven. In ruil daarvoor krijgen ze een geschenkzakje en kan mama of papa een foto nemen. Inschrijven verplicht ten laatste op 15/11 via een mail naar district.ekeren@antwerpen.be
De kleurplaten zijn af te halen bij de deelnemende Ekerse handelaars. Een lijst is te vinden op www.ekeren.be.

    

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder