Sing for the climate Kapellen kreeg bezoek van Nic Balthazar

Zondag 23 september ging  “Sing for the climate Kapellen”  van start om  12:15 u en het was een prachtige dag ondanks de kleine regenbuitjes. Om 13 u  kregen we onverwacht bezoek van Nic Balthazar zelf, die persoonlijk het Sing for the climate Kapellen kwam ondersteunen met zijn ploeg. Ook Martine Prenen was present om het podium te verrijken met haar stem.

In Kapellen waren we met meer dan 670 officieel geregistreerde zangers en hierdoor kwam Kapellen op de 7 de plaats te staan na Gent, Aalst, Antwerpen, Brugge, Mortsel en Leuven en dit op de meer dan 180 officieel geregistreerde steden en gemeentes.

Een enorme prestaties, het dorpsplein stond voor meer dan de helft vol, we waren met velen, met heel veel, grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen, allemaal zongen we uit volle borst en onder de deskundige leiding van onze super dirigent Max Smeets !
Allemaal zongen we omdat het met het klimaat in een versneld tempo de verkeerde kant opgaat.
Ten laatste in 2016 zal het Noordpoolijs volledig weggesmolten zijn in de zomer dat is binnen 4 jaar !
Met SFTCKapellen lieten wij onze stem klinken uit meer dan 670 kelen naar de wereldleiders toe, samen kunnen we veel bereiken, samen zingen is een begin, samen er aan werken het vervolg en het doel !

Heel het Sing for the climate evenement werd gecoördineerd door de nieuwe eco-culturele vereniging Transitie Kapellen.

Wil u hierover meer weten surf naar:  http://transitiekapellen.wikidot.com/welkom – of via e-mail: boschn@telenet.be  of via tel: 03 605 36 93 .

Transitie Kapellen bedankt iedereen van harte die dit evenement mee heeft mogelijk gemaakt !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *