Simpele goede dingen van het leven vind je bij “Simply Good Tasty Food’

Eduardo Palacio en Hugo Quantanilla Ripol van Señorios de Relleu en Nathalie Nail

STABROEK – Hou je ook van lekker eten, dat eenvoudig te bereiden is en daarenboven nog heerlijk smaakt? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij ‘Simply Good Tasty Food’ in de Dorpsstraat 125 te Stabroek. Naast heerlijke olijfoliën vind je er ook nog bijkomende smaakmakers die van het simpelste recept een overheerlijke schotel maken. Aan het hoofd van de lokale onderneming staat Nathalie Nail. 

“‘Simply Good Tasty Food’ is ontstaan vanuit mijn passie om te koken en te genieten van al wat lekker eten en drinken is”, begint Nathalie haar verhaal. “Enkele jaren geleden gingen we samen met goede vrienden op vakantie naar Relleu, gelegen in de Spaanse regio Valencia. Je kan er genieten van de heerlijke rust, de natuur en uiteraard de lekkere Spaanse keuken. Onze vrienden hadden een hele leuke uitstap gepland waarbij er geproefd kon worden van verschillende soorten extra vierge olijfolie met  inclusief een rondleiding. En zo kwamen we terecht bij Señorios de Relleu.  Señoríos de Relleu is een jong bedrijf met een ervaren vertrouwd traject in agronomie en olijventeelt waarvan het werk duidelijk ambachtelijk is.  Het bedrijf staat ​​wereldwijd bekend om hun uitmuntende oliën die al meer dan 100 awards op hun naam hebben staan. We waren meteen verliefd op zowel de smaken en geuren,  maar ook op het landgoed waar deze olie op ambachtelijke wijze  geproduceerd wordt,  de hoge kwaliteit en de unieke verpakking. Als hobbykok en Bourgondiër was de uitstap met mijn vrienden naar Señoríos de Relleu de perfecte aanvulling om mijn bedrijf op te starten. 

Nathalie bij de ketels vol olijfolie op het landgoed in Spanje

Simply Good Tasty Food
Nathalie: ” Ik ben geboren in Frankrijk, enkele jaren later zijn wij verhuisd naar België. Mijn vader is chefkok en ik ben dus opgegroeid in de horeca.  Hoewel ik nooit plannen had om zelf een restaurant te starten, is koken wel een hele grote passie van mij en ik durf ook zeggen dat ik het talent van mijn vader geërfd heb. Naast heel veel etentjes met familie en vrienden, heb ik ook al diverse malen leuke gerechten en buffetten verzorgd voor heel wat mensen. Zelf maak ik het liefste eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten, geïnspireerd uit de hele wereldkeuken.  Gerechten die je dagelijks kan klaarmaken, met zeer veel afwisseling en net dat ietsje meer, door alles zeer goed op smaak te brengen, vandaar ook de gekozen naam ‘Simply Good Tasty Food’. 

Met de extra vierge olijfoliën, uit mijn assortiment, kan je dit perfect doen. Elke extra vierge olijfolie heeft zijn eigen aroma, kleur en smaak. De juiste oliekeuze kan smaken naar voren brengen en de resultaten van een chefkok aanzienlijk verbeteren. De olijfolie leent zich voor zowel koude als warme gerechten.Sensaties tot de allerlaatste druppel!”

De extra vierge olijfolie wordt gepresenteerd in een aluminium fles die volledige bescherming biedt tegen direct licht en onbreekbaar, slijtvast, recyclebaar en gebruiksvriendelijk is. 

Olijfolie proeven of degusteren 

Wat kan je allemaal doen met extra vierge olijfolie? Tijdens de workshop tonen wij recepten en geven tips om deze producten zelf te gebruiken met een uitstekend resultaat. ‘Simply Good Tasty Food’ biedt jou diverse mogelijkheden aan om de verschillende varianten extra vierge olijfolie van Señorios de Relleu te proeven.  Inschrijven voor een workshop kan per mail naar  info@simplygoodtastyfood.com

 Op de website www.simplygoodtastyfood.com vind je recepten van gerechten die bereid werden met de extra vierge olijfolie.  Je kan ook altijd een kijkje nemen op de match chart om te weten welke olijfolie bij welke type gerechten kan gebruikt worden.

We hebben ook heel wat receptvideo’s staan, op ons kookkanaal Simply Good Tasty Food. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe recepten?  Abonneer gratis op ons kanaal!

Je kan de producten ook terugvinden in de Jacob’s Conceptstore in de Promenade te Kapellen

De producten van Simply Good Tasty Food zijn beschikbaar in maar liefst 11 verkooppunten op diverse locaties doorheen Vlaanderen. In onze regio kan je terecht in de  Jacob’s Conceptstore, Promenade Kapellen – Openingsuren: maandag-zaterdag 9:30-18:30 – koopzondagen 11:00-18:00. Kom in de Dorpsstraat 125te Stabroek zeker eens langs voor een originele en handgemaakte (relatie) kerst- of nieuwjaarsbox. 

De locatie in de Dorpsstraat 125 te Stabroek

Het atelier in Stabroek is open op woensdag 28 december van 10 tot 20 uur en op zaterdag 31 december van 10 tot 18 uur.


Meer info vind je op https://www.simplygoodtastyfood.com

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Nathalie,
    Na de gezellige workshop, en eergisteren de prachtige flesjes olie te ontvangen, vandaag alles met de familie uitgeprobeerd.🤤😀👍
    Iedereen laaiend enthousiast, die smaak explosie, heerlijk.
    Heel veel succes.
    Lieve groetjes Jessy 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder