Shake up your Christmas

KAPELLEN – We zijn het er allemaal over eens dat de feestdagen er niet hetzelfde uit zullen zien als andere jaren. Grote feestdiners met de familie, of vrienden bezoeken om hun kerstboom te bewonderen. Het zal er dit jaar niet inzitten. Heel 2020 is volledig “shaken up”.
De Kapelse dansschool Diluna zorgt voor een hartverwarmend initiatief voor kerst. Zij maken het die jaar op een andere manier bijzonder, met Shake up your Christmas.

Langs alle kanten zien we initiatieven om mensen een hart onder de riem te steken. VTM staat garant voor de actie zorg voor licht en rode neuzen dag, VRT zorgt voor de warmste week, etc… Dansschool Diluna besloot om hun steentje bij te dragen. Met Shake up your Christmas willen ze het hele gezin doen dansen. 

“Hoe gaat dit nu praktisch in zijn werk? Wij maakten een tutorial van een choreografie op een aanstekelijk kerstnummer. De bedoeling is om de hele familie aan het dansen te zetten, en dit overal op social media te zien verschijnen om elkaar een hart onder de riem te steken. Het liefst zouden we heel België zien dansen, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Onze vraag aan jullie is dan ook om ons initiatief mee te steunen en het in de kijker te zetten. Dansen op een kerstfeest is namelijk eens iets anders dan gezelschapsspelletjes spelen en kerstfilms kijken, toch? Bovendien zorgt dansen voor een endorfineboost. Het vermindert stress en maakt je instant gelukkig. En dat is wetenschappelijk bewezen”, zegt Valeriya Piddubna  voorzitter VZW Diluna

Helpen jullie ons mee om heel België een hart onder de riem te steken? Dans de zorgen van je af met Shake up your Christmas.

Filmpjes posten kan op sociale media met de hashtag #shakeupyourxmas
diLuna lanceert dit vandaag via hun eigen kanalen.

https://www.youtube.com/watch?v=fAC3EX5gCVg  ( tutorial)
https://www.youtube.com/watch?v=6x9VEnCgjoc   ( families ) 

 info@diluna.be  –  www.diluna.be 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *