Roland Van Beeck brengt eerste single uit

Vrijdag 11 december won Roland Van Beeck de tweede editie van ‘The Voice Senior’. Met zijn warme, diepe stem wist hij iedereen te charmeren! 

Roland Van Beeck deed het schitterend tijdens de finale van ‘The Voice Senior’. Met zijn eerste lied ‘Solitary Man’ van Johnny Cash liet hij in zijn eigen team Hedwig achter zich. Samen met de 3 kanditaten uit de andere teams mochten ze allemaal nog een laatste nummer brengen om Vlaanderen te overtuigen. Roland bracht met zijn diepe stem op sublieme wijze het liedje ‘My Way’ van Frank Sinatra. Coach André Hazes junior legde er nogmaals de nadruk op dat een gevoel in een nummer leggen super belangrijk is en dat Roland dat van nature in zich heeft. En ja hoor… klein Vlaanderen, een online jury die van in hun eigen huiskamer stemde, verkoos Roland tot ‘The Voice Senior’. Hij gaat naar huis met 10.000 euro en mag een eigen single opnemen.

Impact
Toen we hem belden na de uitzending reageerde hij dat hij er enorm van geschrokken was dat het zo’n impact zou hebben. “De opnames zaten er al een paar maanden op, maar jezelf op TV zien, was nog iets anders. Je beleeft het nog intenser als je het allemaal terug ziet. Ik was precies nog zenuwachtiger toen. Tijdens het kijken kwamen de berichtjes al binnen en het ontplofte als ik tot winnaar werd uitgeroepen”, vertelt Roland. En toen kwam de tijd van zwijgen, dat vond Roland zo onrealistisch, precies of het allemaal niet gebeurd was. 

Mooie vriendschappen
Roland is supertrots en houdt er de beste herinneringen aan over. “Regelmatig heb ik nog contact met mijn teamgenoten en de medekandidaten. Ik heb er mooie vriendschappen aan overgehouden. Het is alleen jammer dat we nu met de corona niet samen iets mogen doen. Ik ben wel al volop aan het repeteren want als ik mag optreden moet ik toch een programma hebben.”, legt hij enthousiast uit. Voorlopig vormen ze een groepje van vijf gedreven muzikanten maar er komt er misschien nog een zesde bij. Hoe hun bandje gaat heten, dan kon hij nog niet verklappen. We wensen hem veel succes!

Roland bracht alvast een eerste single uit ‘To make my life beautiful’. U kan deze o.a. beluisteren via itunes, spotify.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

  1. Amai die stem super 👍👍daar horen we graag meer van . Nooit gedacht dat in Putte zo een talent zat 👌😀

  2. goede middag Roland, ik heb U per toeval deze middag op MENT horen zingen en wauw,
    wat was dat !!!!!!!!!!!!!!!! Er sloeg een bom in, in mijn hartje !!!!!!!!!!!
    Hoe kan ik met u in contact komen? of heb je dat liever niet, zeg het me dan.
    Liefs
    Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *