Septemberfeesten te Ekeren

Kom op zaterdag 21 september vanaf 14 uur naar het Veltwijckpark in Ekeren en geniet van een dag vol animatie en plezier!
Ekerse sportclubs en verenigingen zetten niet alleen hun beste beentje voor met gratis demo’s en initiaties, maar ook traditionele volksspelen zijn van de partij. Een greep uit het aanbod: Drij Akers en Linka leren u handboogschieten, de twee turnverenigingen zorgen voor fungymnastics met een airtrack, u kan komen hoefijzerwerpen, sjoelbakken en het kazenspel spelen.
Voor de kinderen is er een echt spring-’kasteel’ en zijn er leuke reuzengezelschapsspelletjes. Ook professionele grimeerders staan tot hun dienst.
Tijdens al deze activiteiten kan u natuurlijk ook uw dorst laven. De dag wordt feestelijk afgesloten met een spetterend vuurwerk.
Een deelnamekaart kost 1 euro. Met deze kaart verzamelt u verschillende stempels bij minstens 5 sportinitiaties en 5 volksspelen naar keuze.
Heeft u alle stempels verzameld? Kinderen tot 15 jaar maken dan kans op een leuke prijs! Voor de volwassenen geeft een afgestempelde kaart recht op een gratis drankje in het sportcafé.
De opbrengsten van het sportcafé en de deelnamekaarten worden integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *