Seniorenfeest Ruiterhal Brasschaat.


Dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart zat deze zaal zoals steeds goed vol voor het zoveelste seniorenfeest. Ook dit jaar werd gekozen voor Luc Caals. Vorig jaar stond hij samen met Ann De Winne op het podium, met veel succes. Dit jaar koos Luc voor een andere toffe collega: Sam Verhoeven. Geen nieuweling in het vak, zeker als je weet dat deze algemeen directeur is van het Fakkeltheater. “Ik werk al ruim 10 jaar samen met Luc, en telkens blijft het klikken. Binnenkort gaan we nog meer nieuwe dingen samen doen, het wisselt zeer goed af, we vullen mekaar goed aan, telkens iets nieuws.” Luc Caals gaat er prat op telkens met iets anders naar buiten te komen: “Ik verzorg graag optredens die afwisselend zijn. Alles wordt zorgvuldig genoteerd show per show. Met Sam breng ik ook nu een totaal nieuw programma. Sam is meestal de aangever en ik probeer na zijn voorzet alles binnen te shotten.”
“Luc is meer bezig met zijn typetjes en werkt af, verzorgt ook de grappen. Neen dit heeft niets met mijn directeur zijn te maken (grapt Sam): Zelf werk ik liever achter de schermen maar kan enorm genieten van het podiumwerk. Nieuwe producties maken is echter mijn ding.” Luc heeft ook mooie toekomstplannen:” zeker, dit jaar word ik 65 en sta 45 jaar op de planken.  Zonet hebben we de 50ste voorstelling van de collega’s afgewerkt en er staan nog 26 reisvoorstellingen op het programma van de wijkagenten. Tijdens de zomer treden we op in het Kusttheater Colisée (Blankenberge) met dit jaar als extra gast Ronn Moss (bekend als Ridge) uit The Bold and the Beautiful. Daarna ik oktober een monoloog en om af te sluiten als ik nog zou trouwen met een heleboel liedjes van De Strangers, in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, dan is het jaar rond. Tot slot vind ik Sam een duizendpoot: muziek componeren, acteren, directeur, chapeau.”
De organisatoren (Brasschaatse Seniorenraad en VZW+3) kunnen alweer terugblikken op een meer dan geslaagd seniorenfeest.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder