Schoolfeest in Sint Calasanz te Hoevenen

Vorige zaterdag was het behoorlijk druk in Sint-Calasanz voor het jaarlijks schoolfeest.   Onder het motto “Een wereld vol kleur” was heel de school ingenomen door kraampjes en attracties.    Vooral de paardenmolen had veel bijval, maar aan de kraampjes was het ook aanschuiven voor het eendjes vissen, ballen werpen, het buizenspel en nog veel meer.   De kinderen konden een ritje maken op gekke fietsen, en voor de allerkleinsten waren er ook driewielertjes in een gesloten parcours. Voor de hongerigen werd ook gezorgd met pannenkoeken, en een kraampje met allerlei snacks.  In de grote zaal moest je zijn voor een drankje, en ook daar was het aanschuiven.  Bovendien waren er ook nog optredens door de leerlingen, om het thema “kleur” kracht bij te zetten.
We konden ook een blik werpen in de nieuwe vleugel, met een aangepaste turnzaal en refter voor de kleuters: een mooie aanwinst voor de school!  
Voor ouders en kinderen was het een fijne namiddag, mogelijk gemaakt door de inzet van alle leerkrachten en de vrijwilligers van het oudercomité.  

LW

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *