50 jaar Circus Rose Marie Malter

Inderdaad, een jubileum dat zomaar niet voorbij gaat. Er werd een spetterende jubileumshow samengesteld. Het circus van vertrouwen, Rose Marie Malter, brengt Vlaams topcircus met uitsluitend familiaal amusement naar het gemeentepark te Brasschaat van 8 tot en met 13 april. Vrijdagavond 8/4, 20u, première, zaterdag tot en met woensdag 13/4 telkens voorstellingen om 14u30 en 17u30, behalve maandag.
Het programma oogt beduidend knap en is internationaal getint: Trio Balder, clowns van het beste kaliber.
Lucky Luke, artiestennaam voor de Beierse Johnny Fisher. Hij brengt ganzen, katten, honden, een konijn en een hele resem boerderij-dieren samen in de circuspiste. Catia: een formidabel luchtballet. Les Sandros schitterend labiel evenwicht op torenhoge buizen
Sandro en Natalia dé sensatie op roller-skates.   Zomaar een greep uit het rijke aanbod. Het zijn attracties die net voorheen schitterden op wereld-circus-festivals en nu voor de eerste maal te Brasschaat getoond worden, ‘zelfs voor dat Antwerpen aan de beurt komt!’  Nadien trekt de circusploeg, 40 man sterk, richting Hasselt.
Kortom, een flitsende circus-show van anderhalf uur die kids en volwassenen enorm zal boeien. De familie Malter hanteert voor Brasschaat typisch familiale prijzen voor de zitplaatsen in een reuze tent, capaciteit circa 750 aanwezigen. Kinderen tot 12 j.    7,50 euro   tot 12,50 euro     Volwassenen van 15 euro  tot 25 euro.
Ticket-info:  0494 34 30 90   of kijk op    www.circusrmmalter.com         erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *