Scholenbeurs te Stabroek

Een gerichte schoolkeuze maken voor het secundair onderwijs kan enkel met een goede informatie. Deze vind je op de scholenbeurs die doorgaat op woensdag 8 februari in zaal Moorland.
De overstap van de basisschool naar het secundair onderwijs is een scharniermoment. Een grote stap voor uw kind én voor uzelf. Naar welke secundaire school uw kind zal gaan en welke studierichting uw kind zal volgen, zijn belangrijke beslissingen die u met uw kind moet maken.Om de juiste keuzes te kunnen maken, is het belangrijk om u goed te informeren. Het gemeentebestuur en de onderwijsraad van Stabroek willen u daarbij helpen door een scholenbeurs te organiseren. Met deze scholenbeurs wil de gemeente de jongeren een goed gemotiveerde schoolkeuze laten maken.
Op een scholenbeurs stellen de secundaire scholen uit de nabije omgeving van Stabroek zichzelf voor. Elke school heeft een stand waar u terecht kan voor informatie over de werking, visie en de studierichtingen en -mogelijkheden van de school. Na de eerste ontmoeting kunnen de jongeren nadien de scholen van hun voorkeur bezoeken tijdens de opendeurdagen.
De scholenbeurs vindt plaats in zaal Moorland, Sportweg 1 te Stabroek (achter het gemeentehuis) op woensdag 8 februari as. vanaf 16u00 tot 20u00.
Deelnemende scholen
Brasschaat: KTA Brasschaat
Ekeren: Moretus Ekeren
               Koninklijk Atheneum Ekeren
Essen: College Eucharistisch Hart
             Don Bosco Mariaberginstituut 
             Atheneum Erasmus Campus Essen
             Sint Jozefinstituut
Kapellen: Mater Salvatoris
                  KTA Kapellen
                 Atheneum Irishof
Kalmthout: GITOK
                      Instituut Heilig Hart Kalmthout
Merksem: JOMA
                   Sint Eduardusinstituut
Stabroek: PITO Stabroek
                  KTA Kapellen, campus Stabroek
Antwerpen: PIVA Antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder