Scholenbeurs te Stabroek

Uw kind zit momenteel in het vijfde of zesde leerjaar van de basisschool. Weldra zet uw kind de eerste stappen in het secundaire onderwijs. De overstap van basisschool naar secundair onderwijs is een scharniermoment. Een grote stap voor uw kind én voor uzelf… Naar welke secundaire school uw kind zal gaan en welke studierichting uw kind zal volgen, zijn belangrijke beslissingen die u met uw kind moet maken.
Om de juiste keuzes te kunnen maken, is het belangrijk om u goed te informeren.  Het gemeentebestuur en de onderwijsraad van Stabroek willen u daarbij helpen door een scholenbeurs te organiseren. Met deze scholenbeurs wil de gemeente de jongeren een goed gemotiveerde schoolkeuze laten maken.
Op de scholenbeurs stellen de secundaire scholen uit de nabije omgeving van Stabroek zichzelf voor. Elke school heeft een stand waar u terecht kan voor informatie over de werking, visie en de studierichtingen en –mogelijkheden van de school. Na de eerste ontmoeting kunnen de jongeren nadien de scholen van hun voorkeur bezoeken tijdens de opendeurdagen.
De scholenbeurs heeft plaats op woensdag 28 februari vanaf 16 uur, doorlopend tot 20 uur, in zaal Moorland, Sportweg 1, Stabroek. (achter het gemeentehuis van Stabroek, Dorpsstraat 99)
Deelnemende scholen
Brasschaat:  
KTA Brasschaat
Ekeren:  
Moretus Ekeren
 – Koninklijk Atheneum Ekeren
Essen: 
College Eucharistisch Hart
 – Don Bosco Mariaberginstituut –  
Atheneum Erasmus Campus Essen – 
Sint Jozefinstituut
Kapellen
: Mater Salvatoris
 – KTA Kapellen
Atheneum – Irishof
Kalmthout: 
Erasmus campus Kalmthout – GITOK – 
Instituut Heilig Hart Kalmthout
Merksem
: JOMA
 – Sint Eduardusinstituut – Groenendaalcollege
Stabroek
: PITO Stabroek
 – KTA Kapellen, campus Stabroek
Antwerpen: 
PIVA Antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *