Schitterend weer zorgde voor honderden bezoekers bij Talent in de Tuin.Honderden bezoekers zijn zondag 6 mei in Berendrecht en Zandvliet op “Talent in de tuin” geweest. Dit was een organisatie van het Vrijetijdscentrum De Schelde in Zandvliet. Gezien het schitterende weer waren enorm veel bezoekers naar Berendrecht en Zandvliet gekomen.
In vijf tuinen van het Polderdistrict waren kleinschalige tuinconcerten georganiseerd. Overal duidden districtsvlaggen en plakkaten de locaties aan waar fietsers en wandelaars terecht konden voor de concerten. De bezoekers gingen van het een naar het ander. Overal zorgden verenigingen voor drankjes en hapjes.
In Zandvliet had je de centrumtuin van de familie Vliegen met optredens van B-Flat-jazz. Bij Blidscap kwamen koren  van Canteclaer aan bod. In Berendrecht speelde het gebeuren zich af in de tuin van de Kapel van de Hagelberg, waar Gare d’ Anvers uitpakte met jazz en funk. Verder was er de leeftuin van de familie Sempels met Ierse folk door Cunla. En ten slotte de boomgaard van Halewijn De Lie, waar coverband Back ’n Forth  trio optrad met soul, swing en jazz.
Overal was er een overdonderende bijval. Gezien het mooie weer bleven de mensen lang hangen en hadden de verschillende verenigingen de handen vol om de bars open te houden. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *