Schepen Liesbeth Verhaert stopt met actieve politiek te Stabroek

 

Herman-&-Liesbeth-wissel
Liesbeth Verhaert (CD&V) die bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2012 nog het Stabroekse stemmenkampioen was met 1066 stemmen, stelt haar schepenambt ter beschikking per 1 maart 2017.
Liesbeth gaat aan de slag in de Antwerpse haven. “Ik heb 10 jaar het beste van mezelf gegeven als schepen, maar ga nu een nieuwe uitdaging aan die nauwer aanleunt bij mijn diploma van burgerlijke ingenieur scheikunde. Het wordt voor mij een voltijdse job, die echt niet te combineren valt met een schepenambt”, aldus Liesbeth.

Hiermee brengt, de 37 jarige moeder van 3 kinderen, de lijst van schepenen die vroegtijdig hun ambt verlaten in Stabroek op vijf. Enkel burgemeester Rik Frans en schepen Veerle Nuyts zijn er nog bij van in het begin. Liesbeth was nog de enige die kon teren op ervaring uit een vorige legislatuur. In 2006 werd Liesbeth direct tot schepen verkozen en maakte toen 6 jaar deel uit van het team onder leiding van burgemeester Alida De Bie.

Huidig gemeenteraadslid Herman Jongenelen (CD&V) zal de functie van schepen overnemen. Herman Jongenelen (48), huidig voorzitter van de Stabroekse CD&V, gaat voor de nog resterende termijn tot eind 2018. De vrijgekomen zetel in de gemeenteraad zal ingenomen worden door Eric Dingemans.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder