Scheldevent komt er weer aan

ZANDVLIET – In Cultuur Centrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet vindt op zaterdag 8 september om 19.00 uur weer het Scheldevent plaats.

Hier kan men de eerste tickets kopen voor het najaar. Scheldevent gaat bij goed weer door op de binnenkoer van het centrum. Als het weer stokken in de wielen steekt, vindt het geheel binnen plaats. Vanaf 19u treedt de groep Bottle of Moonshine op. Tijdens dit gratis optreden kunt u genieten van een drankje, maar u kunt dus ook tickets voor het najaar aanschaffen.

 
Op het menu staan dit najaar weer enkele toppers zoals Henk Rijckaert, Xander Derijcke, Jan De Wilde en An Nelissen. We hebben ook een aantal verrassende voorstellingen zoals ‘Lights! Camera! Action!’ waarbij Jan Verheyen zijn kennis over film met u deelt. Of wat denkt u van ‘Eeuwig rijdt de Ronde’ waarin Geert Vandenbon graaft in de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen. Buiten dit alles presenteren we klassiek in Lillo, komt de Sint op bezoek en is er een aanbod op maat voor de 55-plusser. Kijk op www. ccdeschelde.be en ontdek welke tickets u kan kopen tijdens Scheldevent.
 
Bottle Of Moonshine
 
Deze tienkoppige skaformatie uit de Kempen brengt een stomende mix van 60’s ska, rocksteady, early reggae en funky grooves! Bottle of Moonshine loodst al zeven jaar zuiderse warmte naar onze contreien. Ze importeren Original Jamaican Ska van de jaren ’60, met invloeden uit jazz, latin, reggae & funk. De band speelde in een ver verleden in de Bozar de finale van de Kunstbende en trad sindsdien op in binnen -en buitenland. In ons land speelden ze reeds in zalen als de Lintfabriek en Trix en op lente- zomerpodia als Mano Mundo en Polé Polé.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *