Scheldefestival Lillo bracht aantrekkelijk programma in Lillo


Zondag was Lillo weer het decor van het Scheldefestival – en al zaten de weergoden tot in de vroege namiddag niet mee, dat weerhield dappere bezoekers er niet van naar Lillo af te zakken, al dan niet met één van de historische lijnbussen die voor de gelegenheid vanuit Zandvliet en Berendrecht voor nostalgisch vervoer zorgden.

Het programma bood voor elk wat wils, met concertjes in de St Benedictuskerk. In de voormiddag folk met Jan Haumans, in de namiddag tango-sfeer met Astor en zanger Patrick Riguelle (foto).‘Burgemeester’ Kris Dockx paste zich vlot aan de weersomstandigheden aan en begon zijn Smartlappen-voorstelling meteen in het Kruitmagazijn in plaats van in het voormalig gemeentehuis van Lillo.
In de arena in de Vestingstraat waren er voorstellingen van Stadsdichter Seckou en zijn muzikale compagnon, saxofonist Erik Bogaerts. (foto)


Gelukkig klaarde de hemel tegen 15.00 u wat uit en kwam er gestaag méér publiek naar Lillo afgezakt – ze konden onder meer getuige zijn van het circus-orkest Bazar die hun muzikale acrobatie vertoonden in en rond de shelter van VC De Schelde. (foto’s)
Het Scheldefestival was een organisatie van VC De Schelde.

(c)mmpress

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder