Schaatspret in winterdorp te Berendrecht


BERENDRECHT – Live muziek, een disco op het ijs, een kerstfilm… In en buiten het winterdorp op het Solft in Berendrecht beleef je verschillende activiteiten die je helemaal in de kerstsfeer brengen.
Naast schaatsen op de ijspiste kan je tijdens de Winter Wonder Weken deelnemen aan verschillende winterse activiteiten. De meeste gaan door in het winterdorp.

De feestelijke opening van de ijspiste en het kerstdorp vond plaats op vrijdag 9 december. Schaatsers van De Deurnese schaatsvereniging L2SK8 zorgden met hun sierlijke pirouettes voor een geslaagde opening van de Winter Wonder Weken. De swingende noten van De Koperdieven brachten de nodige ambiance in het kerstdorp. Districtsburgemeester Carl Geeraerts: “Wij zijn heel blij dat wij dit aan onze inwoners kunnen aanbieden en dat zij vier weken lang kunnen genieten van de 300m² grote overdekte ijspiste”.

Een greep uit de activiteiten
Op zaterdag 17 december kan je in het Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet genieten van de kerstfilm ‘De Grinch’, aanvang om 16 uur. Tickets kan je bestellen via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Kom op zaterdag 17 december genieten van de mooie Disney- en kerstmuziek, gebracht door JVN Streetband op de Solfplaats in Berendrecht van 19 tot 21 uur
Met Yannick Bovy verwelkomt Zandvliet op zondag 18 december een Belgische ‘crooner’ met internationale allures op het kerstconcert in de Sint Gertrudiskerk, Spaansemolenstraat te Zandvliet. Met zijn supergroep zal hij er de pannen van het dak spelen. Koninklijke Fanfare de Verbroedering van Zandvliet verzorgt het voorprogramma. Tickets: reserveren via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Geniet van bekende kerstdeuntjes door Koninklijke Fanfare de Verbroedering van Zandvliet op maandag 19 december van 19.30 tot 20.30 uur op het Solft.
Dansen en zingen op de beste après-ski muziek door Discobar Amigo’s kan je op vrijdag 23 december van 19 tot 22 uur op het Solft.
Dans en feest op woensdag 4 januari mee op de leukste kinderliedjes tijdens de kinderdisco op ijs, van 15 tot 17 uur.
Op de Nieuwjaarsdisco On Ice, kan je je heupen en benen losschudden op de moderne beats van dj El Pablo, en dit op zaterdag 7 januari van 19 tot 22 uur.
Tijdens de Winter Wonder Weken bemannen verschillende verenigingen uit het district de kraampjes rond de ijspiste. Je kan er terecht voor lekkere hapjes, drankjes en snoepgoed.
In het sfeervolle winterdorp staat gezelligheid voorop.

Nieuwjaarsontmoeting

Het winterdorp is ook de locatie van de jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Het district nodigt op zondag 8 januari 2023 alle inwoners uit om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Elke inwoner krijgt 2 gratis drankconsumpties ter waarde van 3 euro aangeboden en kinderen schaatsen die dag gratis op de ijspiste. Van 11 tot 13 uur.

Meer info vind je op www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/winterwonderweken

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder