Sam neemt deel aan online-danswedstrijd

Sam met haar dansjuf Lianne de Dooy van Studio 2 Move

BERENDRECHT – Sam Neesen, 10 jaar, dochtertje van Valérie Beyers en Tim Neesen, neemt deel aan de internationale on-line danswedstrijd “Dance Waves Competition”.
Sam begon met moderne dans in september 2018 bij dansschool Studio To Move. In september 2019 besloot ze dat ze solo’s wou dansen en wedstrijden wou meedoen en is dus heel hard beginnen trainen met haar dansjuf Lianne de Dooy (Studio 2 Move is trouwens ook van haar).
Sam heeft 2 danswedstrijden kunnen meedoen, waar ze op haar allereerste wedstrijd direct een derde plaats haalde en de laatste wedstrijd was ze zelfs eerst!
En dan is er die corona, die er een stokje heeft tussen gestoken dat ze even niet meer kan deelnemen aan de wedstrijden en ook even niet kan trainen maar de organisatie Dance Waves Competition heeft nu een gratis internationaal online danswedstrijd op poten gezet.
Natuurlijk heeft ze haar filmpje met haar choreo, gemaakt door Lianne de Dooy direct ingezonden. Er zijn wel 8 landen die al deelnemen, België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, UK, Noorwegen, Griekenland en India
Alle leeftijden en alle dansstijlen kunnen deelnemen. Sam valt valt onder de categorie Modern – 10 jaar.
In elke categorie 2 zijn er twee winnaars. Eentje gekozen door de meeste likes op het filmpje op Youtube en eentje gekozen door de jury.
Sam wil natuurlijk deze wedstrijd dolgraag winnen, dus probeert ze zoveel mogelijk likes te halen. Er zijn al heel veel mensen die dit geliked hebben, ze verdient het dan ook!

Hierbij de link naar haar filmpje: https://youtu.be/lW6c4-VY8EA waar je het filmpje kan liken

Er kan nog tot 31 mei gestemd worden. De winnaars worden op 3 juni bekend gemaakt!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *