Sam Gooris weer te gast op Lentefeest van OLO-Rotonde

Brasschaat – Al verschillende jaren organiseert de Lions club Antwerpen Moerland een lentenamiddag voor personen met een beperking. Zaterdag 25 mei was Sam Gooris opnieuw te gast bij OLO-Rotonde aan de Miksebaan. De band De Vreemde Vogels en zanger Oliver Smeyers verzorgden het voorprogramma.OLO Rotonde biedt heel wat verschillende vormen van dagondersteuning, zowel aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ieder jaar wordt een Lentefeest gehouden en daar is iedereen op uitgenodigd. De 16de editie ging door bij OLO-Rotonde in Brasschaat. Vorige edities vonden plaats op de zorgboerderij Meander in Kapellen.

Handjes schudden, Sam is duidelijk de vriend van iedereen.

Verschillende jaren werd dit project door de Lions club gesponsord. Door een tweede prijs van het Nationale Werk van Lions MD 112 kon een nieuw paard voor de hippotherapie worden geschonken in 2020. Het Lentefeest in Brasschaat trok zowat 300 bezoekers. Met spanning werd naar de komst van Sam Gooris uitgekeken. Vooraf zorgden de cover/rock band ‘De Vreemde Vogels’ en de Ekerse zanger Oliver Smeyers voor de opwarming. En daar was hij dan, Sam Gooris. Gejuich alom. Sam is duidelijk de vriend van velen. Zelfs tijdens het zingen worden handjes geschut en selfies gemaakt. De ene hit naar de anderen vlogen als decibels door de lucht. Zijn laatste nummer Arrivederci is zeker geen afscheid. Sam komt volgend jaar terug.

Ekerse zanger Oliver Smeyers


We Serve
Lions Club Antwerpen Moerland is opgericht in 1975 en maakt deel uit van de organisatie Lions Club International. Dit is de grootste NGO ter wereld met circa 1,4 miljoen leden. De club is actief in de regio Brasschaat, Kapellen, Wuustwezel, Essen, Kalmthout, Stabroek… Moerland verwijst naar de moerasachtige ondergrond die kenmerkend is voor de omgeving.
Onder het motto We Serve” zet Lions club Antwerpen Moerland zich reeds meer dan 40 jaar in ter ondersteuning van sociale en culturele projecten voornamelijk in en rond het noordoosten van Antwerpen. Zij organiseren allerlei activiteiten. (mw)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *