Rustpunt Begrafenissen opent nieuwe ontvangstruimte in Kapellen

De ontvangstruimte in Kapellen

KAPELLEN/HOEVENEN – Rustpunt Begrafenissen kondigt met trots de opening aan van hun gloednieuwe ontvangstruimte in Kapellen op het adres: Antwerpsesteenweg 24, recht tegenover het shoppingcentrum Promenade.
Als een vertrouwde naam in begrafenisdiensten heeft Rustpunt Begrafenissen nu een uitstekende aanvulling op hun bestaand rouwcentrum in Hoevenen op slechts 2 kilometer afstand van de nieuwe ontvangstruimte.

De aula in Hoevenen biedt plaats aan zo wel kleine als grote groepen tot meer dan 300 personen en is voorzien van alle nodige faciliteiten voor een waardig afscheid, inclusief een koffietafel tot100 aanwezigen en daarenboven ruime parkeergelegenheid.

Een uniek concept in onze regio.
De ontvangstruimte in Kapellen fungeert als een toegankelijk punt waar mensen hun laatste eerbetuigingen kunnen uiten door middel van condoleancekaartjes voor de familie.
“We zijn zeer verheugd om onze nieuwe plek in Kapellen te openen,”zegt Gert Verhaert, zaakvoerder van Rustpunt Begrafenissen. “Omdat we veel uitvaartdiensten doen voor inwoners van Kapellen, vinden we het belangrijk dat onze rouwberichten op een centrale plek te vinden zijn. Het uithangen van rouwberichten stoelt op een gebruik dat terug gaat tot in de middeleeuwen waarmee men iedereen op de hoogte wil brengen van iemands heengaan. We streven er naar dat families zich gesteund voelen tijdens deze moeilijke periode en we hopen dat we zo troost en verbondenheid binnen onze samenleving vergroten”.
Rustpunt Begrafenissen hecht grote waarde aan begeleiding van families, creëren van persoonlijke uitvaarten en het bespreekbaar maken van afscheid. Met de nieuwe ruimte in Kapellen willen ze een nog bredere gemeenschap van nabestaanden bereiken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *