Het nieuwe Kroonkurk Festival verovert Park van Kapellen

Kapellenaar Wim Versées organiseert samen met zijn team van DBV Events dit wekelijkse Kroonkurk Festival. Op de weide van het gemeentepark zijn ze niet aan hun proefstuk toe. “Toen de gemeente vroeg om na te denken over een nieuw concept voor dit gekende ontspanningsmoment moest ik geen twee keer nadenken.” Steekt Versées van wal. Hij organiseerde alleen al in Kapellen zes keer Kapellen Zingt en Film in het Park in Kapellen.

“Wij stellen het beleven van een totaalervaring als prioriteit. Die beleving zit in de details en die details moeten juist zitten. Zo denk ik bijvoorbeeld aan het vlot kunnen bestellen en betalen van een drankje. Daarom introduceren we onder meer een cashless systeem voor de horeca ter plaatse. Dat maakt het makkelijker en sneller, voor de bezoeker én het barpersoneel.

Een spetterende line-up
Ook de line-up willen we juist hebben zitten: voor ieder wat wils en vooral een goede ambiance”, verteld Wim. Kroonkurk Festival ontvangt dit jaar grootheden zoals Bart Kaëll, Guy Swinnen en De Romeo’s, maar ook feestband Ontpopt. De Kreunaers, Baco d’Or, Castelijmband, Belpopband,… en zelfs DJ Sydney Ayven. Kortom: een spetterende line-up!

Programmatie:
6 juli: nog te bepalen (19u) en Baco d’Or (21u)
13 juli: nog te bepalen (19u) en Bart Kaëll (21u)
20 juli: Boom Brothers (19u) en De Kreunaers (21u)
27 juli: Kidconcert (14u), Cashing Out (19u) en Ontpopt (21u)
3 augustus: Hashtag Heroes (19u) en Guy Swinnen Band (21u)
10 augustus: Castelijmband (19u) en Belpopband (21u)
17 augustus: DJ Sydney Ayven (19u) en De Romeo’s (21u)

Alles over Kroonkurk Festival vindt u via de website: https://www.kroonkurk-festival.be/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *