Rudi Vranckx met “Het gezicht van de oorlog” bij Davidsfonds Putte –Grens

Voor het TV journaal van de VRT volgt de historicus Rudi Vranckx sinds vele jaren het Midden – Oosten van nabij. Intussen is de Revolutieroute op televisie geweest, een reeks van drie documentaires over het Arabisch ontwaken.
Het fotodagboek “ het gezicht van de oorlog” brengt een verslag aan de hand van foto’s en dagboekfragmenten uit de verslaggeving sinds 9/11, via de Arabische Lente en  belangrijke gebeurtenissen die onze wereld ingrijpend hebben veranderd tot nu. De lezing gaat dan ook uiteraard in op de actualiteit.
Hij heeft de gebeurtenissen als gerenommeerd oorlogsjournalist van de VRT veelal ter plaatse beleefd en meegeleefd met de mensen in de conflictgebieden. Hij weet vanuit die activiteiten beter dan wie ook wat mensen meemaken en welke verhalen er achter die grote gebeurtenissen schuil gaan.
De lezing gaat door op dinsdag 22 april 2014 in het Kasteel Ravenhof, Oud Broek 6, 2940 Stabroek om 20 uur.
Van harte welkom, ook met vrienden en kennissen. Het wordt met zekerheid een leerrijke ontmoetingsavond! Inschrijven is wel noodzakelijk met vermelding van je telefoonnummer of e-mailadres zodat we je kunnen verwittigen als Rudi onverhoeds naar het buitenland zou moeten.
Toegangsprijs: 8 €, leden Davidsfonds 6 €,  Info en reservatie: Davidsfonds Putte-Grens, telefoon 03 664 01 69,  dfputtegrens@hotmail.be –  www.puttegrens.davidsfonds.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *