Eerste tentoonstelling in kapel Heuvels te Stabroek

Een vermoeden van vrede.  Oorlog is overrompelend. Oorlog slaat wonden en laat diepe indrukken na. Oorlog verandert alles. Vrede is de ideale groeibodem voor kleine en grote mensen. Vrede maakt veel mogelijk. De opdeling in oorlog en vrede is zwart en wit. Het leven is meer dan oorlog en vrede. Het leven is vaak ook een vermoeden van vrede. Van onzekerheid en twijfel. Van begrip en onbegrip. Van toenadering en afwijzing. Van verdriet en heling.
In deze tentoonstelling staat het vermoeden van vrede centraal. In koude en warme kleuren. In textuur en structuur. In harmonie en contrast. In uitgesproken en verhulde tekens. In spanning en rust.
De Kapel van de Heuvels, een nieuwe tentoonstellingsruimte, is een prachtige plaats om ‘het vermoeden van vrede’ vorm te geven. Op deze eerste expositie vind je nieuwe werken van Chris Back, Christ’l Lamot, Ivan Janssens, Liliane Smits, Maria Mees, Monica Willems, Riet De Bakker, Willy Van de Velde en Yvonne Vleugels.
De tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 26 april en 3 mei, zondag 27 april en 4 mei alsook op donderdag 1 mei van 11 tot 17u.
De Kapel van de Heuvels vind je op de hoek van de Waterstraat en de ’s Hertogendijk op de grens van Stabroek en Kapellen.
Meer info: www.facebook.com/arttenhove

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder