Retro verliest (aller)laatste thuiswedstrijd

Na de nipte uitoverwinning bij Azulgranas moest ZVC Retro het opnemen tegen R Antwerp Socccer. Volgens Retro stond deze wedstrijd op 24-04 maar na het toevallig bekijken van de website van het KVV kwam onze  secretaris te weten dat we afgelopen woensdag moesten spelen. Doordat bepaalde spelers (4) een uitgestelde wedstrijd op het veld moesten spelen in combinatie met vakantie geraakte we juist aan 5 spelers.
Ploeg: Dieter Donckers, Niki Margetic, Tom Vertongen, Alfonso Hendrickx en Koen Van Look
Om iets over 8 uur begon Retro aan zijn laatste thuiswedstrijd tegen R Antwerp Soccer. De bezoekers opende de score maar even later hingen de bordjes weergelijk na het 8ste competitiedoelpunt van Koen Van Look. In de 1ste helft troffen beide ploegen ‘t doelkader maar toch ging R Antwerp Soccer met 1-2 rusten. Onmiddellijk na de rust bracht Niki Margetic Retro terug op gelijke hoogt: 2-2. De vreugde was van korte duur want de bezoekers liepen verder uit tot 2-4. Ook in de 2de helft trof de paal maar het was Tom Vertongen die Retro terug bracht tot 3-4. Met nog eens 2 doelpunten brachten de bezoekers de stand op 3-6. Met de 2de van de avond van Koen Van Look kwam de thuisploeg terug tot 4-6. R Antwerp Soccer scoorde nog 1 maal wat de eindstand op 4-7 bracht.
Doelpunten: Niki Margetic – Koen Van Look (2) – Tom Vertongen
.
Volgende wedstrijd: vrijdag 19 april  2013 om 21H00 in de Sporthal All-In te Antwerpen, tegenstander is Bashlam FC die ons thuis een 1-9 nederlaag aansmeerdde.