Retro slikt makkelijk doelpunten en verliest

Na de nipte 4-5 overwinning tegen SKB moest Retro aantreden tegen Oost (heenronde 2-2).
Ploeg: Dieter Donckers – Niki Margetic – Kenneth Claessens – Alfonso Hendrickx – Bert Van Egeren – Gregory Dex – Koen Van Look
De eerste kansen waren voor Oost wat ook al snel resulteerde in een 0-2 achterstand. Ook Retro kreeg kansen wat nog voor de rust een 3-2 voorsprong opleverde via Kenneth Claessens, Alfonso Hendrickx en Koen Van Look. Begin van de 2de helft kwam Oost weer
op voorsprong: 3-4. Het was echter Niki Margetic, die de laatste wedstrijden het doel weet staan, die Retro terug tot 4-4 bracht. De bezoekers liepen weer makkelijk uit tot 4-5. De wedstrijd bleef goed heen en weer gaan en het was Kenneth Claessens  die terug Re-
tro op voorpsrong bracht met zijn 2de en 3de goal van de avond: 6-5. De voorsprong was echter van korte duur want Oost liep verder uit tot 6-8. Maar weer Kenneth Claessens  bracht Retro terug tot op 1 doelpunt: 7-8. Retro ging nu op zoek naar de gelijkmaker maar
de bezoekende doelman kon nog juist  met zijn voet een doelpoging redden zodat het niet 8-8 werd maar 7-9 want Oost scoorde op hierop volgende aanval.
Doelpunten: Koen Van Look – Kenneth Claessens (4) – Alfonso Hendrickx – Niki Margetic
Retro speelde een goede wedstrijd enkel gaf het te gemakkelijk goals weg. Na de match kregen we nog een portie gemend ter gelegenheid van de verjaardag van de uitbaatster van De Biezen waarvoor een zekere AH rechtsomkeer maakte.
.
Volgende wedstrijd: woensdag 13 maart  2013 om 20H30 in de De Biezen Putte (NL), tegenstander is Mac Adam 1.